Predrag Cujanović

Menu

PTT NET adsl – akcija 50% popusta

Kod PTT NET-a u toku je akcija od 50% popusta na njihove internet pakete. Cena za Napredni paket 2 (8192/1024 Kbps) iznosi 1225 dinara mesečno, umesto 2450 dinara, sa ugovornom obavezom od godinu dana. Danas sam se prebacio kod njih iz Telekoma, koji je uprkos tome što sam uzeo i iskoristio MIK (migracioni kod), uspeo da moj ADSL port da nekom drugom, tako da sam malo duže čekao na prebacivanje. Žao mi je samo što moja parica ne može da podrži 16384/1024 Kbps, koji košta 1400 dinara mesečno, ali retko ko u Srbiji može da ima (trenutno) tu brzinu interneta preko ADSL-a. Promotivni period traje od 01. jula do 30. septembra 2011. godine.

Speedtest rezultat:

 

Cene ostalih paketa (cene su bez 50% popusta) na dan 08.08.2011. godine:

 

 

 

17 thoughts on “PTT NET adsl – akcija 50% popusta

  1. Odlicno, nisam imao nikakav problem za ovo vreme koriscenja. Dobio sam TP-Link adsl modem ruter TD-8817 koji ima samo jedan LAN i USB prikljucak, tako da sam morao da kupim WiFi ruter. Sve u svemu zadovoljan sam. :)

 1. Hvala na odgovoru. Jos me zanima, ako znas, da li postoji mogucnost da se doplati odredjena cifra i da se dobije WiFi ruter, da ne bih morao sam ga kupujem. Npr u Beotel netu sam doplatio 1500din i dobio WiFi ruter. Hvala unapred.

 2. U redu hvala, ali nekako mi je prakticnije da mi bude sve u jednom, mislim da ne moram da koristim 2 rutera, jedan za povezivanje sa netom i ovaj drugi za wireless.

  1. Pa prakticnije je zbog mesta, 2 rutera zauzimaju vise mesta. Sto se tice podesavalja i funkcionalnosti svejedno je. Ne znam da li posle taj ruter koji se dobija doplatom ostaje kod tebe ili ne? Takodje pitanje je koji ruter dobijas, sa antenom ili bez itd… U svakom slucaju javi da li moze da se doplati i koliko da bi se dobio WiFi ruter. :-)

  1. Mislim da je razlog za veci ping mogao da bude vezan za strukturu mreze SBB-a (privatna dinamicka IP adresa), koja se dosta razlikuje od ADSL-a (javna dinamicka IP adresa). Sa druge strane mnogo su veci gubici kod ADSL-a nego kod kablovskog interneta. p.s Hvala na pohvalama Misicu! :-)

 3. Nakon isteka 12 meseci, tj. ove “ugovorne obaveze” šta se dešava? Vraća se podrazumevana cena za taj paket ili korisnik plaća 50% umanjenu cenu i dalje… O.o?

  1. Nesto pre isteka godinu dana moras da se javis da raskines ugovor ili da predjes na neki drugi paket, ako to ne uradis onda ti naplacuju taj paket po tada vazecem cenovniku. Tako je inace svuda. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *